That’s just how we roll

Skjuter min far framför mig i rullstol i områden i mellanrummen mellan stadens senaste erövringar och återstoden av parken. Han får mina hörsnäckor instuckna i öronen och protesterar inte. “Biltvätt!”, läser han på en skylt. Vi stannar för yoghurt vid macken.

Tuck & Patti spelar för pappa. Comfort me. I need someone to comfort me. You see, all my illusions have been shattered, crumbled down in smoking glass…

Pappa säger, “Snygga tjejer här”. Han gillar tegelhusen vid viken också. Han gillar dem igen på tillbakavägen. Vi rullar förbi blommande koloniträdgårdar och över rostiga järnvägsspår.

Love flows like a river, sjunger Patti. Even rivers sometimes part. Och pappa minns inte mina fjorton år av kärlek och besvär, som just har tagit slut. Med pappa finns mest tillfälliga referenser. Jag kan ge honom tillfällig komfort. Och han ger mig tillbaks. Det är skönt.

Citaten är från CDn “Chocolate Moments” med Tuck & Patti.